Alles onder één dak

De Naobers heeft alle vakdisciplines onder één dak op het gebied van timmer-, metsel-, tegel- en installatietechnische werkzaamheden aan vastgoedonderhoud. Wij zijn gespecialiseerd in het reparatie- en mutatieonderhoud voor woningcorporaties waarbij onder andere badkamers, keukens en toiletten worden gerenoveerd. Samen met ons servicecenter en de vakspecialisten staan wij dag en nacht klaar om onze vastgoedeigenaren te ontzorgen en diverse werkzaamheden uit te voeren.

Wij zijn dé onderhoudspartij voor onze opdrachtgevers, met name woningcorporaties, Verenigingen van Eigenaren en zakelijke vastgoedeigenaren. Wij leveren advies op het gebied van beheer en onderhoud en kunnen een bijdrage leveren bij het digitaliseren van de vastgoedportefeuille door middel van innovatieve scantechnieken.

De Naobers werknemer in bus
Reparatieonderhoud

Wij verhelpen veelvoorkomende bouwkundige en installatietechnische storingen aan allerlei soorten vastgoed. Dit verschilt van reparaties aan hang- en sluitwerk tot het repareren van sanitair en het verhelpen van lekkages en stroomstoringen.

Mutatieonderhoud

Wanneer een huurder zijn huur opzegt en zijn woning verlaten heeft, voeren wij werkzaamheden uit om de woning weer instap-klaar te maken voor een nieuwe huurder. We zorgen ervoor dat de woning weer voldoet aan de afgesproken basiskwaliteit.

BKT-renovatie

Wij bieden oplossingen bij het renoveren van BKT’s: badkamers, keukens en toiletten. Daarbij houden wij rekening met wensen van de opdrachtgever en de gebruiker. Dit doen wij zowel in bewoonde staat, wanneer een badkamer, keuken of toilet toe is aan vernieuwing, maar ook in onbewoonde staat, wanneer de woning een nieuwe bewoner krijgt.

De Naobers Kantoor + Bus
Manfred Vastgoedonderhoud de Naobers Doetinchem

Vragen?

Vastgoedonderhoud
Manfred Vels
   0314-361716
   onderhoud@denaobers.com

Onze partners, écht naoberschap