Cultuur

Naoberschap wordt gedefinieerd als: ‘Buren bij te staan in raad en daad indien het nodig is’
Naast dat het naoberschap terugkomt in onze bedrijfsnaam, vormt de betekenis ervan ook de basis voor de normen en waarden in onze organisatie. Bij De Naobers staat iedereen voor elkaar klaar, zoals echte Naobers dat doen. We zetten een extra stap om elkaar te helpen, we kunnen op elkaar bouwen en er heerst een collegiale en gezellige werksfeer.

Naoberschap komt ook terug in de samenwerking met onze opdrachtgevers. Wij doen écht wat we beloven en blijven altijd eerlijk en transparant naar onze partners. Wij vinden het belangrijk om als echte Naobers dicht bij onze doelgroep te staan en dit doen we door middel van korte lijnen in de communicatie.

Hart voor de regio
Wij zijn rasechte Achterhoekers werkzaam in Oost-Nederland en we hechten veel waarde aan maatschappelijke betrokkenheid. Dit doen wij door samenwerkingen aan te gaan met regionale klanten en leveranciers en middels deze samenwerkingen creëren wij werkgelegenheid in de Achterhoek. Medewerkers een kans bieden om zich binnen onze organisatie te ontplooien tot vakspecialist, dat is waar we voor staan.

Vakdisciplines

Bij De Naobers hebben we alle vakdisciplines onder één dak. Wij hebben gedreven en gepassioneerde vakmensen, zowel bouwkundig als installatietechnisch, die van ‘anpakken’ weten. Hierdoor kunnen wij alle zorgen van onze opdrachtgevers uit handen nemen op het gebied van vastgoedonderhoud.  Samen zetten we ons vol in voor onze klanten. Wij beschikken over een eigen servicecenter waar het klantencontact plaatsvindt. We staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week klaar om timmer-, metsel-, tegel- en installatietechnische werkzaamheden uit te voeren.

Onze werkzaamheden:

  • Reparatieonderhoud;
  • Mutatieonderhoud;
  • De renovatie van badkamers, keukens en toiletten, zowel individueel als projectmatig;
  • Verduurzaming en nul-op-de-meter renovaties voor bestaande woningen.

Dit doen wij voor onder andere woningcorporaties, Verenigingen van Eigenaren en zakelijke vastgoedeigenaren. Wij voeren zowel individuele renovaties uit aan woningen en panden, als projectmatige renovaties aan meerdere woningen en panden tegelijk. Denk hierbij aan badkamer-, keuken- en toiletrenovaties, alsook verduurzaming van bestaand vastgoed.

En zo begon het allemaal...

Oprichters De Naobers Bas Hommelink & Bart Wopereis

Oprichting De Naobers
Per januari 2019 is De Naobers gestart aan Grutbroek 57b met de twee opdrachtgevers Sité en Wonion.

De Naobers bedrijfsbus

Bedrijfsauto’s
Op 1 juli 2019 hebben we onze bedrijfsbussen in gebruik genomen. Op dat moment rijden er dagelijks 20 bussen van De Naobers rond in de regio.

Rookmelders

Rookmelders
Op 1 juli 2022 is de rookmelderverplichting ingegaan. Voor verschillende opdrachtgevers hebben wij in totaal 36.000 rookmelders geplaatst om woningen veiliger te maken.

Header werken bij de naobers

Uitbreiding op ons team
Op 15 september 2022 hebben we onze 40e collega verwelkomd. Maandelijks breiden we ons team uit om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor onze opdrachtgevers.

tijdlijn
De naobers opening bier

Openingsfeest
Samen met collega’s, samenwerkingspartners en belangstellenden hebben we op 10 mei 2019 de start van De Naobers feestelijk gevierd middels een openingsfeest.

De Naobers Welkom

Opdrachtgevers
Sinds de oprichting van De Naobers voeren we voor steeds meer opdrachtgevers werkzaamheden uit aan vastgoed. Begin 2021 werken we voor maar liefst 10 opdrachtgevers in de regio.

De Naobers Overleg

Nieuwe klant
Met ingang van september 2022 hebben we woningcorporatie Plavei verwelkomd als nieuwe opdrachtgever, waarvoor we 2.000 woningen in beheer hebben voor vastgoedonderhoud.

Onze partners, écht naoberschap