Stage bij De Naobers

Ben jij een echte ‘anpakker’ en zoek jij een leuke en veelzijdige stage? Volg jij een bouw-gerelateerde opleiding en wil jij je ontwikkelen tot vakman, werkvoorbereider of klantbegeleider? De Naobers is officieel een erkend als leerbedrijf en dus dé plek om je te kunnen ontwikkelen. Ben je enthousiast en zoek je een stage waar je veel kunt leren? Kom dan stagelopen bij De Naobers!

   8 – 40 uur

   Doetinchem

In het kort

Goede begeleiding

Jouw ontwikkeling staat centraal binnen De Naobers. Je krijgt de tijd en ruimte om te leren en je wordt begeleid door erkende leermeesters die jou de kneepjes van het vak zullen leren.

Betrokken

Wij waarderen de frisse blikken die stagiaires en nieuwe collega’s met zich meebrengen. We stimuleren jou daarom om mee te denken over nieuwe technieken, hulpmiddelen of methoden om ons werk elke dag een beetje beter en slimmer te doen. We hebben stuk voor stuk betrokken collega’s!

Doorgroeimogelijkheden

Binnen De Naobers vinden we persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk. Daarom zijn we constant met elkaar in gesprek over hoe het gaat, wat jouw talenten zijn en welke ambities je hebt. Bevalt het werken goed bij De Naobers? Dan zijn er voldoende mogelijkheden om ook na je stage bij De Naobers te blijven werken!

Jouw stage bij De Naobers

Diverse stagemogelijkheden
Voor studenten is De Naobers dé plek om je te kunnen ontwikkelen tot vakspecialist. Wij hebben diverse mogelijkheden voor stages en BBL-opleidingen. Denk aan BBL-leertrajecten voor de opleiding tot timmerman, tegelzetter, loodgieter of elektricien. Daarnaast hebben we ook mogelijkheden voor stages op het gebied van werkvoorbereiding en service coördinatie, of ondersteunende processen op het gebied van financiën, personeel en magazijn. We hebben goede contacten met opleiders uit de regio en samen met onze opgeleide leermeesters zorgen we dat jij het beste resultaat haalt uit jouw stage.

Begeleiding door ervaren en opgeleide leermeesters
Bij De Naobers word je begeleid door een erkende leermeester waarmee je op pad gaat en die je de kneepjes van het vak leert. Een goede begeleiding vinden wij erg belangrijk, omdat dit de basis vormt om je te ontwikkelen. Tijdens je stage helpen we jou in deze persoonlijke ontwikkeling en het inzetten van je talenten. Door kennis met elkaar te delen, kun je binnen De Naobers groeien tot vakspecialist!

Doorgroeimogelijkheden
Binnen De Naobers vinden we persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk. Daarom zijn we constant met elkaar in gesprek over hoe het gaat, wat jouw talenten zijn en welke ambities je hebt. Bevalt het werken goed bij De Naobers? Dan zijn er voldoende mogelijkheden om ook na je stage bij De Naobers te blijven werken, om je ambities waar te maken!

 • "Bij De Naobers heb ik veel vrijheid en verantwoordelijkheid in het uitvoeren van mijn werkzaamheden."

  Anpakker
 • "We hebben een enorm leuke groep collega's."

  Anpakker
 • "Werken bij De Naobers betekent voor mij elke dag weer een nieuwe uitdaging."

  Anpakker
 • "De Noabers is een fijne werkplek omdat iedereen gemoedelijk en collegiaal is."

  Anpakker
 • “Bij De Naobers krijg ik de gelegenheid om mij verder te ontwikkelen.”

  Anpakker
 • "Geen dag is hetzelfde."

  Anpakker
 • “Bij De Naobers heb ik mezelf ontwikkeld tot allround vakman en daar ben ik trots op.”

  Anpakker
 • Werken bij de Naobers betekent voor mij met een team van gepassioneerde vakmensen voor het optimale resultaat voor onze opdrachtgevers gaan.”

  Anpakker
 • "Werken bij de Naobers betekent voor mij veel variatie in klussen en klantcontacten."

  Anpakker
 • "Werken bij De Naobers betekent voor mij elke dag met plezier naar mijn werk gaan."

  Anpakker

Jouw achtergrond

 • Je volgt een opleiding gerelateerd aan de bouw;
 • Je beschikt over een geldig VCA-certificaat of je bent bereid deze te behalen;
 • Je woont in de omgeving Doetinchem;

De Naobers als werkgever

De Naobers is een jonge en groeiende organisatie met een informele en vooral collegiale werksfeer. Bij ons krijg je het vertrouwen, vrijheid en verantwoordelijkheid om je werk uit te voeren en wij bieden veel mogelijkheden om jezelf persoonlijk te ontwikkelen. Daarnaast krijg je een stagevergoeding voor je geleverde werk. We hebben een platte organisatie waar iedereen wordt gestimuleerd mee te denken over hoe we het elke dag een beetje beter kunnen doen. Bij De Naobers staat iedereen voor elkaar klaar, zoals echte ‘Naobers’ dat doen!

Nele HR de naobers Doetinchem

Enthousiast?!

Pas jij binnen onze organisatie met gedreven en gepassioneerde vakmensen?
Neem dan snel contact op met Nele of reageer hieronder.

Nele ten Have
HR Adviseur
    n.ten.have@denaobers.com
   06 48 04 43 13
   Of stuur een Whatsappbericht