De Naobers Wijkaanpak

De Naobers Wijkaanpak is een samenwerking van drie echt Achterhoekse bedrijven. Ieder met een eigen specialiteit die samen een sterke driehoeksverhouding vormen. We hebben als doel om het verduurzamen van woningen bereikbaar te maken voor iedereen. Uw weg naar verduurzaming is onze zorg. Het verduurzamen van uw woning was nog nooit zo makkelijk! Eén bedrijf, één aanspreekpunt, nuchtere Achterhoekse mentaliteit en een totaaloplossing voor uw woning die u meeneemt naar een duurzame toekomst

“Wij helpen en inspireren woningbezitters naar een woning van de toekomst.”

We geloven in verduurzaming waarbij de aanpassingen en comfortabel wonen samengaan. Door te verduurzamen wordt niet alleen toegewerkt naar een situatie waarbij gasloos op termijn mogelijk is, maar wordt ook direct het wooncomfort verhoogd en een gezonde leefomgeving in uw woning gecreëerd voor u en uw kinderen.

Samenwerking AGEM Energieloket

Het Energieloket van AGEM

In onze samenwerking begeleidt Agem Energieloket de bewoners van Overstegen gedurende dit traject. Agem voert namens de Achterhoekse gemeenten het Energieloket, waarbij zij inwoners van de Achterhoek wegwijs maken in alle hulpmiddelen en mogelijkheden rondom energiezuiniger wonen. Eén van deze mogelijkheden betreft het krijgen van onafhankelijk financieel advies, waarvoor wordt samengewerkt met Chantal Muller-Reerink van Cker Chantal. Ook voor inwoners van Overstegen is deze hulp beschikbaar. Tijdens de bewonersavond op 22 maart zullen Agem Energieloket en Chantal ook aanwezig zijn.

Kijk op de website van Agem Energieloket voor meer informatie!

Onze menukaart

Eenvoudig & Duurzaam

De Naobers Wijkaanpak houdt van simpel. Daarom hebben wij speciaal voor uw woning een menukaart samengesteld. Zo is het voor u mogelijk om een individuele verduurzamingsmaatregel te kiezen of uw eigen menu samen te stellen van verschillende maatregelen.

Bekijk deze animatievideo voor een woning met de verschillende verduurzamingsmaatregelen.

Maak kennis met het team van De Naobers Wijkaanpak!

Op Dinsdag 22 maart vanaf 19.30 staat De Naobers Wijkaanpak klaar om al uw vragen te beantwoorden in De Daele (wijkcentrum) Stevinlaan 9, 7002 HC Doetinchem. Op deze avond zullen wij u meenemen op de reis naar het verduurzamen van uw woning en komen wij u inspireren over de verschillende mogelijkheden en richtingen van verduurzaming. Want verduurzamen is ook leuk!

Wat kunt u verwachten?

– Een maatwerkpakket voor uw woning in de wijk Overstegen.
– Geen verkooptaboe, eerlijkheid en Achterhoekse nuchterheid.
Overzicht van de verschillende financieringsmogelijkheden. 
– Inkijk in onze menukaart voor verduurzamen.
– En het belangrijkst: u maakt keuzes, wij helpen u op weg.

ISDE-subsidie

Wat is een ISDE-subsidie?

De overheid heeft subsidie beschikbaar gesteld voor het verduurzamen van uw woning. ISDE staat voor Investeringssubsidie Duurzame Energie en Energiebesparing. Zo’n subsidie kan worden gebruikt als u uw woning voorziet van verschillende soorten isolatie, een (hybride) warmtepomp of bijvoorbeeld uw woning nieuw HR++ glas krijgt.

Het bedrag dat u gesubsidieerd krijgt naar dat u de verduurzamingsmaatregel heeft uitgevoerd hangt af van het type maatregel. Aan elke maatregel zijn (minimale) voorwaarden gekoppeld. Bijvoorbeeld het minimaal aantal vierkante meter spouwmuur dat u moet isoleren. Als u de maatregel heeft uitgevoerd kunt u deze subsidie terugvragen.

Nu vraagt u zich af uw eigen woning in aanmerking komt voor deze subsidie? Hoeveel u dan bijvoorbeeld kwijt bent voor het isoleren van uw dak of vloer? Wat levert u dat op? Uw vragen zijn niet uniek. Ook uw buren of overburen zullen dezelfde vragen hebben. De Naobers Wijkaanpak heeft uw woning van A t/m Z geanalyseerd en volledig doorgenomen. Door deze kennis kunnen wij u optimaal adviseren. De uiteindelijke keuze(s) blijft aan u.

Extra gemeentesubsidie

Voor Wijk Overstegen

Naast de ISDE-subsidie heeft de gemeente Doetinchem nog een extra subsidiebedrag per maatregel uitgetrokken. Dit bedrag is specifiek bestemd voor uw woning gelegen in de Wijk Overstegen. Deze extra subsidie is beschikbaar tot 2023 en maakt het voor u nog voordeliger om uw woning toekomstbestendiger en energiezuiniger te maken. Wie wil dat nou niet?

“De echte verduurzamingsanpakkers van de Achterhoek!"

Subsidiemogelijkheden

Wat leveren deze subsidiemaatregelen u op?

Op de bewonersavond en tijdens de persoonlijke gesprekken met u lichten we de maatregelen nader toe.

(klik op afbeelding voor grote weergave)

Onafhankelijk financieel advies van Chantal!

Twijfelt u of u de investering kunt betalen en/of financieren? Neem contact op met Chantal!  Zij zal vrijblijvend een overzicht maken of en voor welke mogelijkheden u in aanmerking komt!

Let op; ook al heeft u een eerder een gesprek gehad met uw bank of financieel adviseur en is daaruit gekomen dat financieren of lenen niet mogelijk is? Voor de wijk Overstegen zijn ook hier speciale mogelijkheden in. Dus informeer snel bij Chantal 

Contactgegevens Chantal
– E-mail: info@ckerchantal.nl
– Website: www.ckerchantal.nl

CONTACT

Heeft u vragen of opmerkingen?

Laat een bericht achter

Heeft u hulp nodig of wilt u iets van ons weten? Laat gerust een bericht achter, wij proberen u zo spoedig mogelijk te woord te staan.

  Locatie

  De Naobers Vastgoedonderhoud BV
  Grutbroek 57b
  7008 AL Doetinchem

  e: wijkaanpak@denaobers.com

  Onze Partners, Echte Naoberschap