Stage bij De Naobers

Kom jij stage lopen bij De Naobers?

We zijn De Naobers, hét aanspreekpunt voor integraal onderhoud aan vastgoed in de Achterhoek. Samen met onze gedreven en gepassioneerde vakmensen zetten we ons vol in voor onze klanten, waaronder woningcorporaties, VVE-beheerders en zorgorganisaties voor begeleidend wonen.

Lijkt het je leuk om samen met ons op pad te gaan en onze klanten te helpen met hun vragen? En/of help jij liever binnen de organisatie dat alles op rolletjes loopt?

Jouw werkgever
Bij ons vind je een unieke combinatie van leuke collega’s samen met vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid in jouw functie. Hierbij wordt ook gekeken naar jouw persoonlijke ontwikkeling. De Naobers wil zich continu blijven ontwikkelen, waarbij het op prijs wordt gesteld als collega’s meedenken en met oplossingen komen. We zijn een platte organisatie met een informele werksfeer, waar iedereen voor elkaar klaarstaat zoals echte ‘Naobers’ dat doen!

Laten we samen kijken naar een stage voor jou!

Enthousiast?

Solliciteer direct via onderstaand formulier of neem contact op met Nele ten Have, zij vertelt je graag meer over werken bij De Naobers.

Contactgegevens:
T: 06 48 04 43 13
E: n.ten.have@denaobers.com