OVER ONS

De Naobers, Anpakkers!

“Passie voor vastgoedonderhoud met een innovatieve en transparante houding, dat is de kracht van De Naobers”

De Naobers is hét aanspreekpunt voor integraal onderhoud aan vastgoed in de Achterhoek. Wij werken enkel met gedreven en gepassioneerde vakmensen, zowel bouwkundig als installatie technisch, die van “anpakken” weten. Zoals u wellicht heeft meegekregen, zullen wij ook verantwoordelijk zijn voor de plaatsing van de rookmelders in alle woningen van Plavei.

Plaatsing Rookmelders

Medio 2022 treedt de al vorig jaar aangekondigde verplichting in dat bestaande woningen moeten zijn voorzien van een rookmelder op iedere verdieping. Om eigenaren voldoende tijd te geven gaat deze verplichting pas per 1 juli 2022 in. Wij, als De Naobers zijnde, zullen langs de verschillende huurwoningen van Plavei gaan om deze rookmelders te plaatsen.

Hoogwaardige rookmelders

Geen consessies op kwaliteit

“Als het om veiligheid gaat, doen wij namelijk geen concessies. Kwaliteit zit in iedere vezel van de organisatie, daarom kun je op deze producten vertrouwen.”

Wij plaatsen enkel hoogwaardige rookmelders van Ei Electronics. Zij onderscheiden zich in de kwaliteit van de producten welke ver boven de wettelijke norm liggen. Voordat een product de fabriek in Ierland verlaat, wordt deze tot wel drie keer getest.

Wij dragen de zorg voor een uiterst efficiënt resultaat en minimale risico’s. Wij zijn rasechte Achterhoekers, we doen ook echt wat we beloven en blijven altijd eerlijk en transparant naar onze opdrachtgevers toe.

Benieuwd wanneer wij bij u langs komen?

Bekijk hier een globale planning om u een indicatie te geven wanneer we bij u komen. Let wel, het is geen exacte planning. Een week voordat we bij u komen ontvangt u van ons persoonlijk bericht.

CONTACT

Heeft u vragen of opmerkingen?

Laat een bericht achter

Heeft u hulp nodig of wilt u iets van ons weten? Laat gerust een bericht achter, wij proberen u zo spoedig mogelijk te woord te staan.

  Locatie

  De Naobers Vastgoedonderhoud BV
  Grutbroek 57b
  7008 AL Doetinchem

  t: (06) 43 16 06 99
  e: rookmeldersplavei@denaobers.com

  Onze Partners, Echte Naoberschap